Afaids

Curious to know why Taxi Antwerpen is the Stunning

2

Taxi Antwerpen Details:

STAD TAXI ANTWERPENStad Taxi Antwerpen is gespecialiceerd in vervoeren van mensen naar alle luchthavens van België,Nederland,Duitsland,Frankrijk en alle andere landen van Europa.

 

Met onze service zorgen wij ervoor dat u optijd aankomt op uw gewenste luchthaven, onze chauffeurs helpen u met uw bagage inladen en uitladen.

 

STIPTHEID

Door onze jarenlange ervaring is geen route ons onbekend gebleven. Met deze ervaring op zak kunnen wij dus telkens het ideale vertrekuur meedelen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om tijdig op uw gewenste locatie te zijn

 

VEILIGHEID

U wordt telkens gevoerd door een professionele chauffeur met minstens 7 jaar rijervaring. Daarnaast worden onze wagens voor elke shift gecontroleerd zodat we de veiligheid van de klant kunnen blijven garanderen.

 

GROEPSVERVOER BIJ STAD TAXI ANTWERPENEen dagje uit met familie of vrienden? Samen naar een concert, de disco of een bijeenkomst? In dat geval kan het handig zijn om gebruik te maken van een van onze busjes. Bij Stad Taxi Antwerpen kunt u een comfortabele taxi bestellen met ruimte voor tenminste 8 personen. U wordt samen naar de plek van bestemming gebracht en eventueel weer opgehaald. Geen problemen met parkeren, u kunt op uw gemak genieten van een extra glaasje zonder angst voor een blaastest, en u wordt veilig door het verkeer geloodst. Omdat u kunt delen in de kosten betaalt u vaak een fractie van het bedrag voor een individuele taxi.

 

Het is aan te raden ruim van tevoren een reservering te maken voor groepsvervoer. Ofschoon wij beschikken over een groot wagenpark wilt u niet voor de verrassing komen te staan dat u langer moet wachten dan gewenst is.

Grote comfortabele busjes voor groepsvervoer